Psychology Care Clinic is great

Connie og Peter (Accountant)

Vi henvendte os til Tina, da vores parforhold var helt dødt. Vi talte ikke sammen længere, og når vi gjorde, føltes det som om, vi havnede i et stort skænderi. Vi var på vej i hver sin retning. Tiden hos Tina har gjort at vi har lært at forstå hinanden, og de håb og ønsker der gemmer sig bag vores konflikter. Vi skal stadig arbejde på vores forhold, men nu med en langt større chance for at lykkes. Tina er en dygtig terapeut, med et empatisk væsen der gør, at vi begge følte os trygge.

Psychology Care Clinic is great

Merethe (CEO)

Tina har været en uvurderlig hjælp som bisidder og vejleder, da min søn fik en diagnose. Hun har med sikker og tryg hånd guidet os igennem systemet, både i skoleregi og hos kommunens familie afdeling. Jeg tøver ikke med at henvende mig igen, hvis jeg får brug for din hjælp. Uden dig var vi næppe landet så sikkert.

Psychology Care Clinic is great

Signe og Michael (HR)

Vi skulle skilles og havde ikke lyst til at sidde sammen med andre skilte i en gruppe. Vi henvendte os derfor til Tina, for at få råd og vejledning i, hvordan vi bedst kan passe på børnene og hinanden. Trods stor skepsis fra den ene part, kom vi igennem forløbet med et godt udbytte. Vi ved nu mere om, hvad vi kan forvente os af hinanden, og er bedre rustet til fremtiden. Forløbet har virkelig gjort en stor forskel. 1000 tak.